Kommer snart (hoppas jag)

                


Hejhej! Idag har jag mest chillat har varit hos en kompis och så. En ny header är på väg hoppas jag, ska bara ta några bilder och sen prata med sötisen därför det är hon som ska göra den. Igår kom jag hem från Sophia vi hade det roligt, fast vi har det alltid det roligt. Jag vet att det blev ett tråkigt inlägg men jag har massor av saker jag måste göra.

Snälla!

Hejhej! Skulle ni kunna göra mig en tjänst? Snälla kommentera mer min statestik suger också snälla!

Durra!

     

                                     
    
     


Hejhej! Vi har varit och köpt mycket godis, så vi är redo för en godiskväll. Snart ska vi ut och ligga i tältet och bara mysa och prata. Imorgon ska vi ner på stan och sen på tisdag om det blir fint väder så ska vi till umelagun med Melicia och Julanda.

Candy!

                      

                       

Hejhej! Jag och Sophia har ganska nyss varit på en promenad, och snart ska vi till kvantum och köpa candy. Vi har tagit kort fast vi ska ta ännu mer.


Sophia ikväll

                       
          
                                              Jag älskar min nya kamera!


Hejhej! Snart kommer Sophia. Vi ska sova i tält sen så ska vi kanske till Melicia och Julanda. Sophia kommer sova två nätter och vi kommer ha super roligt. Vi ska nog fota lite också. Igår sov jag hos Melicia, vi sov i tält och hade det mysigt. Igår igår såg jag Matilda för sista gången innan hon flyttade. Nu måste jag forsätta se den spännade matchen Tyskland-England.


Skönt att vara hemma.

                 
                      Hoppas ni har haft en bra Midsommar.


Hejhej! Förlåt för riktigt riktigt dålig uppdatering, men ni vet varför. Jag har varit i Leksand och haft det underbart, vi har haft nästan 22grader varje dag så vi har iallafall inte frusit. Vi har badat varje dag två gånger inne och tre gånger ute. Alla som inte har varit på Leksand sommarland måste dit jag har inte haft roligare på länge. Jag har också fyllt år jag fick väldigt bra saker. Jag har fått en systemkamera en Nikon d3000 och den är väldigt bra. Imorogon ska jag vara med Matilda för sista gången innan hon flyttar. Det känns så konstigt att Matilda bara kommer försvinna, men vi kommer iallafall komma och hälska på varandra. Jag vill också tacka Melicia för en väldigt fin present och att hon ville följa med till lkensad. Ni får ha en forsatt bra kväll.

RESFEBER!

              
                    Här var en av dom bikini överdelarna jag fick hem.


Hejhej! Dålig uppdatering så jag får be om ursäkt. Allvarligt jag har jätte mycket Resfeber jag kan inte ens sitta still för jag länktar så mycket till leksand. Jag kommer tyvärr inte skriva  när jag är borta om jag inte hittar en dator där borta. Dom dagarna jag inte har skrivit har jag varit med den Bästa, Idag for jag och Melicia på stan jag fick med mig hem två bikini överdelar och ett bra schampo. Nu ska jag ta något att äta. 

Mini kort inlägg!


Du är så otroligt fin!


Hejhej! Jag är inte på blogghumör just nu men jag hoppas att det snart kommer tillbaka. Imorgon ska jag vara med Melicia. Men nu måste jag ta något att äta innan min mage börjar kurra.

Inte roligt väder.

                             
                                     Haha, när vi hade maskerad på 2gether.



Hejhej! Sitter här i Melicias rum och väntar på att hon ska äta klart. Igår sov jag över hos Sophia och vi hade riktigt roligt. Både jag och Sophia är väldigt beroende av yatzy det är jätte roligt. PÅ fredag ska Melicia sova över hos mig och sen tidigt på lördag morgonen ska vi åka till Leksand. Idag efter jag hade varit hos Sophia, så for jag och mamma och pappa och kollade på en ny cykel och vi hittade en jätte bra och fin så den fick följa med hem. Skriver mer sen ( hoppas jag )

Sophia




    
        Fina Sophia!

Hejhej! Jag har nyss packat eller packat och packat, jag har gjort i ordning dom saker jag ska ta med till Sophia för jag ska sva hos henne ikväll, Vi kommer ha det underbart. Det  här blir ett kort inlägg men jag måste fixa några viktiga sake rinnan jag far. Ni får ha det bäst!

Time to shine

 


hej alla sannas läsare! nu är jag här och gästbloggar igen med ett glatt léende på läpparna! Igår kväll sov sanna över hos mig till idag, vi har både skrattat men dock inte tagit några foton eftersom min kamera är sönder. Nu ska vi gå och ta ett litet smakprov på våra härliga nybakta chokladbollar!

                               kramkram Melicia

Jumpsuit

                         


  Hej, Denna fina Jumpsuit måste jag ha till sommarvärmen! Solen är inte på humör just idag men den kommer väl senare får vi hoppas. Idag for jag snabbt ner på stan och kollade några fina sommarkläder men denna vart min favorit.

tired, tired, tired and more tired

                  


              


Hejhej! Matilda har nyss åkt hem så nu vill jag bara sova. Ikväll får vi gäsrteer det blir gansak roligt. Idag är det väldigt varmt så jag och Matilda solat i ca 1timme mer hann vi inte. Klockan 16 börjar första matchen i VM, Sydafrika mot Mexiko. Man hejar såklart på mexiko så det får man inte missa. Nu måste jag verkligen försöka sova.

Jag mår inte bra

                    

Hejhej! som ni ser i rubriken mår jag inte så jätte bra, Jag har bara sovit fyra timmar inatt. Jag och Matilda vi sov i tält inatt, det är därför jag har sovit så dåligt inatt. När vi gick och la oss då frös man nästan ihjäl och imorse svettades man ihjäl. Nu har jag iallafall tagit en skön härlig dusch så nu är det frukost som står högst upp på dagens schema. Ni får ha en underbar dag!


Chips

                      

Hejhej! Jag och Matilda har nyss ätit Tacos. Snart ska vi äta massor av chips och godis. Jag ville bara skriva så ni visste att jag levde. Nästa vecka är redan fullbokad så det känns skönt. Kort inlägg men jag måste verkligen kissa.

Hela 8dagar.

                        


Hejhej!jag tackar Melicia så jätte mycket för hon ville skriva ett inlägg. Idag ska jag vara med Matilda och det kommer bli väldigt roligt. Ni kanske undra vad rubriken betyder? Det är faktiskt bara 8 dagar kvar tills jag och underbara Melicia ska åka till leksand, Varför kan man inte spola tiden så den  går fort? NU måste jag skynda mig så Matilda inte behöver vänta så länge.

nejnejnej.

                         
                                      superduper söt.

 hejsan på er alla Sannas läsare! Det här är första gången jag är här på sannas nya blogg och gästbloggar men jag ska iallafall ge mig på ett försök om att detta inlägg ska bli någolunda bra. Under dagen har jag varit med Julanda och vi har skrattat som vanligt och sedan for vi till Sanna och var med henne. Julanda skulle senare därpå hem och då tog jag och Sanna en liten cykelpromenix till Kvantum för ett eventuellt glassbesök. Efter en stor glass och lite springande inne i butiken skyndade vi oss frysande hem, då blev det inte så mycket mer så Sanna fick fara hem. Nu undrar ni nog vad rubriken egentligen handlar om, såhär är det: Att sanna inte skrivit så mycket de senaste dagarna och då är det inte kul så 'nejnejnej' säger jag bara. Ha en bra kväll!

                                                kramkram Melicia Lindström.


                               

Matilda!

                                   

                                    

                                   

                                   

                                   
                                           DU ÄR SÅ FIN MATILDA!


Matilda du är underbar, Jag gillar verkligen hur mycket som helst! Jag har lärt känna dig jätte bra! Varje gång vi är med varandra hittar vi alltid på något roligt. Vi kan skratta så vi brjar gråta vi har alltid hur kul som helst. Jag skriver detta inlägg till Matilda för hon ska flytta och då vill jag bara att hon ska veta hur  mycket jag älskar henne. Ni måstee kíka på hennes blogg och kommentera över mycket. Idag var jag och Matilda i baggböle och vi hade jätte roligt! Det går inte ha tråkigt med dig, för du är så underbar! Du är verkligen en av mina bästa vänner och det kommer du alltid vara. I LOVE YOU MATILDA!



                                      www.mattizzz.webblogg.se ni måste kolla den


Baggböle

                                          



Hejhej! Igår skrev jag ingening för jag var med Matilda och Wilma hela dagen. I dag har jag varit med Matilda hela dagen, Vi cyklade till baggböle herrgård det var verkligen jätte mysit där. Vi tog väldigt många fina bilder. På torsdag ska Matilda kanske sova hos mig, jag hoppas verkligen att det går. Nu kommer Matilda

STARDUST



  




Hejhej! Vi har nyss sett en jätte bra film, Snart ska vi se stardust jag har aldrig sett den men jag fick låna den av min granne. Jag har verkligen ingenting att skriva om så detta får bli ett riktigt kort inlägg.

Matilda är här

      
Jag älskar verkligen dom här blommorna!

Hejhej! Nu sitter jag här med Matilda. Vi har sett "Grease" den  är alltid lika bra! Snart ska vi chatta på Msn sen ska vi se nästa film. Imorogn ska vi vara med Wilma  det blir nog jätte roligt. Nu ska jag och Matilda gvå ut och ta några fina bilder. Kort inlägg men ni får nöja er med ett kort inlägg


There will be a wonderful summer




  
Haha, det var när jag och Matilda bakade chokladbollar.

Hejhej! Nu har jag varit dålig på att skriva här på bloggen men nu är det sommarlov så nu kommer jag skriva så mycket jag kan! Idag ska jag vara med Matilda och vi ska nog ha super roligt. I sommar kommer jag ha jätte roligt! jag och Melicia ska till leksand tillsammans och det är en av sakerna jag länktar tills! Men den sämsta saken är att en av mina bästa vänner ska flytta ifrån mig, hon ska flytta enda till Linköping. Matilda ska sova hos mig ikväll så bilder kommer att komma senare! Nu ska jag ut!


Chokladbollar med Matilda




 
        

Hejhej! Matilda har nyss åkt hem, vi har köpt godis,glass och vi har bakat chokladbollar haha visst är vi nyttiga? Det är bara 22 dagar kvar tills jag fyller år jag länktar jätte mycket för då är jag och Melicia i Leksand. Jag vill också tacka monikagagula för hon gjorde en jätte fin header åt mig. Nu ska jag ta en kvällspromenad.

RSS 2.0